Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
csakegycsaj

Elképesztő

Csak Egy Csaj gondolatai · 3 éve
Számomra a stressz levezetés legeslegjobb módja nem más mint a sport! Én mindig is sportoltam valamit, ovis koromban ritmikus sport gimnasztikáztam, majd mazsorettre jártam, később aerobicra, pingpongra, most pedig a zumba a mindenem. 
Heti három zumba óra minden gondomat elfeledteti és azt csinálom amit igazán szeretek. Lassan két éve kezdtem el ezt a csodás sportot, amelyben csajosnak, sexynek érzem magam, oldom a stresszt és jól érzem magam! 
Nem régiben felléptem az ország legnagyobb zumba eseményén több mint 600 ember előtt...nagyon féltem, de megcsináltam, és fenomenális volt! Kiteljesedtem a színpadon és elengedtem magam, egyszerűen felejthetetlen volt! Csodás volt látni, hogy a 60 év felettiek is ott álltak az első sorban és próbálták utánozni a színpadon lévőt, és nem hagyták ott az egészet azzal a magyarázattal, hogy ők túl öregek ehhez. Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát, és igenis lehet egy 60 évesnek olyan energiája mint a 20-30 éveseknek.
És ami a legelképesztőbb volt számomra az az, hogy még azok is zumbáztak akik kerekes székkel közlegednek. Ők nem adták fel, és teljes életet élnek! Mindenkinek így kellene! ;)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Csak Egy Csaj gondolatai
Sziasztok kedves olvasók! Én egy zumba imádó sportlady vagyok, és egy hétköznapi tini érzéseiről, gondolatairól fogok nektek rendszeresen írni. Tartsatok velem! :D